Příběhy domů 2020 ZMĚNA TERMÍNU

Anotace:

S těžkým srdcem oznamujeme, že vzhledem ke vzniklé krizové situaci u nás a ve světě, jsme se rozhodli seminář Příběhy domů 2020 v termínu 24. - 26. dubna NEPOŘÁDAT.
Nechceme však zcela zahodit práci všech, kteří se na přípravě doposud podíleli a stejně tak nechceme zklamat Vás, kteří jste se jistě na seminář už těšili. Snažíme se najít pro seminář vhodný náhradní termín. Doufáme, že se situace brzy vylepší, a proto plánujeme posunout akci na podzim tohoto roku (velice pravděpodobně na 9. - 11. října).
Velice si vážíme Vaší přízně a budeme se snažit udělat všechno pro to, abyste měli zájem se zúčastnit i na podzim. Po zveřejnění nového termínu bude ze začátku možnost se opět přihlásit za nižší včasnou cenu early bird.
Prosíme Vás o trpělivost. Jakmile bude jistý nový termín semináře a svou účast nám potvrdí také přednášející, budeme Vás informovat o podrobnostech.

AKTUÁLNÍ INFORMACE NAJDETE NA WEBU WWW.PRIBEHYDOMU.CZ NEBO V UDÁLOSTI NA FACEBOOKU

Připravujeme již pátý ročník Příběhů domů. Letos podruhé budou přednášky probíhat během dvou dnů a to v pátek večer a celou sobotu. V neděli se pak můžete vydat na jeden z exkurzních okruhů a navštívit s námi realizované stavby. Seminář se bude konat v nádherném historickém prostředí pražského benediktinského kláštera v Emauzích.

Připravujeme přednášky o novostavbách i rekonstrukcích z přírodních materiálů. Přednášet budou stavebníci společně se svými architekty či projektanty. Navíc se můžete těšit na odborné přednášky spojené s tématem udržitelného stavitelství. Sobotní večer nabídne společenské zakončení dne za účasti přednášejících. V neděli se budete moci připojit na exkurzi, se kterou navštívíme několik staveb i s jejich obyvateli a jejich konkrétními zkušenostmi.

PŘEDBĚŽNÝ PROGRAM BUDE UPŘESNĚN

PÁTEK
refektář Emauzského kláštera

Přednášky